diumenge, 6 d’abril del 2014

Trompetes a la grada

Partit complicat el que hem disputat avui a Sant Joan Despí, contra el Pla Moreres, un equip que està jugant cada dia millor i que ens ha posat molt difícil aconseguir la victòria.

Avui arribàvem al nostre pavelló amb molta moral després del bon partit de la setmana passada contra el Pere Ribes, i amb una baixa important per l'equip, la Cristina, que no ha pogut estar amb nosaltres.
Hem començat la primera part amb molt encert. A les grades celebràvem els gols del nostre aleví amb la supertrompeta de la RosaMari. La defensa funcionaba molt bé, i l'Elena estava molt encertada a la porteria (ha fet aturades de gols clars, i inclús ha aturat dos penalts). Ens aquest primers minuts hem aconseguit avançar-nos en el marcador amb un parcial 6-0. En el minut 9 el Pla Moreres ha aconseguit el seu primer gol, i mica en mica s'han anat creixent. Algunes errades en defensa i pèrdues de pilota per part nostra, han fet que anèssim reduïnt l'avantatge que teníem durant els primers minuts, i hem arribat al descans amb un resultat molt ajustat (9-8).

La segona part ha estat molt igualada. La barrera defensiva del Pla Moreres, juntament amb la superioritat física dels nois de l'equip rival feien molt difícil les jugades d'atac de les nostres jugadores. Ho intentaven una i altra vegada, recolçant-se amb les pivots, però costava moltíssim entrar, i sovint la jugada acabava en falta.

El marcador es mantenia molt igualat, i des de la grada hem patit molts nervis. Però la molt bona defensa dels últims minuts, ha fet possible que ens emportèssim els 3 punts arribant al final del partit amb el resultat 16-15.
Des d'aquí volem agraïr a la Mònica el seu arbitratge d'avui, perquè malgrat que no ha estat fàcil per la tensió del partit, s'ha mantigut molt segura i ha donat petites explicacions als joves jugadors que encara no coneixen del tot les normes del handbol 7.

Felicitats per la victòria a tot l'equip i molts ànims per continuar millorant.